Hogyan lehetek a BEBTE tagja?

Programjaink képeslapon

Kedves Látogatónk! Amennyiben honlapunkat átböngészve úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna hozzánk, semmi más dolga nincs, mint hogy kitöltse az alább megtalálható jelentkezési lapot és elküldje a bebte@index.hu villámposta címre. De még mielőtt ezt megtenné, kérjük, hogy olvassa el figyelmesen a következő sorokat.
Szervezetünk minden érdeklődő számára nyitott. A tagság semmilyen tárgyi és anyagi feltételhez nem kötött, és nem feltétel az összes programon, rendezvényen való részvétel sem. Ha úgy tetszik követelmény viszont a környezettudatos magatartás, az egyénileg vállalt feladatok teljesítése, valamint a "közösségben gondolkodás". Tagjaink számára a legkülönfélébb programokat kínáljuk, köztük olyanokat is, melyek a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek. Részvételi lehetőséget biztosítunk a különböző szakmai rendezvényeken, tudományos munkákban, de például felszereléssel, anyagi hozzájárulással segítjük a barlangász csoportunkba való beilleszkedést is.
Tagdíjunk egy évre 2000 Ft. Belépéskor azonban 2500 Ft fizetendő, amely a tagdíjon felül a későbbiekben csak matricával érvényesített plasztikkártya díját is magában foglalja. A tagdíjbefizetés mikéntjéről a jelentkezési lap elküldését követően e-mailben értesítjük. Bővebb felvilágosítás kérhető a 06-20-396-7386-es információs telefonszámunkon.

A BEBTE vezetősége

 
 

© 1999-2011 BEBTE www.bebte.hu