Fotóink az Országos Onkológiai Intézetben

Fotóink az Országos Onkológiai Intézetben

2010. március 10-én Budapestre, az Országos Onkológiai Intézetbe (XII. ker., Kékgolyó u. 13.) költözött a BEBTE "A barlangoktól a tűzhányókig" c. fotókiállítása. A tárlat helyszínéül az intézet tágas, kulturált, olykor konferenciateremként is fukcionáló éttermét szemelték ki a szervezők, ahol az ambuláns tömb 22 éves fennállása során ez lett az első kiállítás! A galéria egyelőre kizárólag a dolgozók számára látható, ám az egyesület és a kórházvezetés is keresi a megoldást, hogy a képanyag végérvényesen a járóbeteg-rendelők folyosóira, vagyis a betegvárók üres falaira kerülhessen.

A BEBTE tárlatának március 10-i megnyitóján a természetfotókat dr. Juhász Árpád geológus ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A szerény külsőségek között zajló, de annál bensőségesebb ünnepséget, dr. Vojnits András zoológus, az 1987-88-as Magyar Teleki-expedíció tagja is megtisztelte jelenlétével.

Onkológia

A kiállítást röpke két óra alatt, ebédidőig kellett fölállítani az intézet éttermében

Onkológia

A képanyag szállítását és összeállítását Simigh Péter, Süveges Flórián és Lieber Tamás végezte

Onkológia

Onkológia

Röviddel dél előtt megérkeznek az első ebédelők

Onkológia

Onkológia

A délutáni ünnepségen dr. Petri Klára radiológus-főorvos köszönti a megnyitóra megérkezett munkatársakat, dr. Juhász Árpád geológust,
valamint Lieber Tamást, a kiállítás ötletgazdáját

Megnyitó

Juhász Árpád köszöntője

Megnyitó

 
 

© 1999-2010 BEBTE www.bebte.hu